Sampeyan pengin mbangun bisnis online?
Kita bisa mbantu ing sembarang industri!

FINANCE | REAL ESTATE | INTERNET | CORPORATE | LIFESTYLE

ensqarhyazbebnbsbgcaSuriname sing gampangzh-CNzh-TWhrcsdanlettlfifrfydeelguhahawiwhihmnhuigiditjajwknkkkmkololvltmgmsmlmimrmnnenofaplptparorusmsrstsnsdsiskslsoessuswsvtatethtrukurvixhyiyozu
ensqarhyazbebnbsbgcaSuriname sing gampangzh-CNzh-TWhrcsdanlettlfifrfydeelguhahawiwhihmnhuigiditjajwknkkkmkololvltmgmsmlmimrmnnenofaplptparorusmsrstsnsdsiskslsoessuswsvtatethtrukurvizu
pIN Sampeyan

Carl-Henry-Grey-Suit-and-ChampaigneAku miwiti bisnis "bisnis" pisanan nalika aku umur 12 - nyedhiyakake koran esuk lan ing wayah sore dina 7 seminggu, nalika bocah-bocah liyane ora teka, aku bakal njupuk kesempatan nglakoni babak kertas liyane 2 utawa 3!


Pendhaftaran bisnis "kapindho" sing diwiwiti watara taun 13 yaiku ndandani lan ngedol sepeda motor, motor lan skuter lawas kanggo bocah-bocah liyane sing bakal numpaki tanah pribadhi kanggo seneng-seneng.


Aku uga gabung karo Kadet Angkatan Darat ngendi aku ngenteni dina 2 seminggu lan akeh akhir minggu; kita sinau kabeh babagan militer, marching, senjata, disiplin lan carane nampilake dhewe ing seragam kita. Iki mimpin kanggo tugas ing tentara reguler sawise ninggalake sekolah.


Sasampunipun nilaraken tentara, kula gadhah pekerjaan, ingkang ing antawisipun inggih punika, ngedol piranti hifi lan stereo, inggih punika nalika kapentingan musik saya tuwuh lan dados tugas pertama saya minangka DJ kelab malam. Sajrone 4 sasi kasempatan DJing pisanan, aku dadi DJ sing nyambut pribadi ing 1st Juli 1978 kanggo Coral Group ing disko anyar ing kutha, 3 sasi nuli saya miwiti bisnis kapindho nyewakake piranti disko seluler & swara nglayani agensi DJ kanggo hotel lokal.


Mengkono aku miwiti bisnis lan wiwit saiki aku wis melu ing paling ora 39 industri sing beda-beda.


Swara taun aku wis takon akeh "Hei Carl, apa sing kanggo urip?" Jawabanku akeh banget! Iki minangka partly amarga ana tau jawaban sing prasaja lan uga bakal njupuk banget dawa kanggo menehi jawaban sing akurat (Klik kene kanggo ndeleng video sing nerangake kabeh). Aku tansah motivasi dadi cukup, bisa ngerteni lan ngendhaleni kabeh sing perlu kanggo mindhah perkara kasebut tanpa gumantung marang wong liya kanggo kasuksesanku (utawa kegagalan).


Mbalik nalika aku miwiti, ing 1st July 1978, aku ora bisa nyiapake bisnis kanggo urip, aku mung duwe urip sing luwih becik lan akeh kamardikan - aku durung tau kerja ing sapungkur.


Kamardikan kanthi rega prasaja, sampeyan ora duwe kepasten apa-apa, sampeyan bisa nggawe ilusi kepastian yen sampeyan nindakake soko cukup suwe sing ndadekake sampeyan cukup dhuwit kanggo njaluk utawa berkembang - nanging kaya aku wis ngalami kaping pirang-pirang, apa wae sing sampeyan bisa dijupuk utawa dirusak ing wektu sing cendhak banget. Iki ora perlu dening sawetara mungsuh dikenal utawa mungsuh. Iku bisa dadi acara nasional utawa internasional, para politisi nganggep mbebasake babagan cara kanggo nglakoni negara lan nasib ala sing gampang. Bisa pitfalls ing endi wae supaya sampeyan kudu nggarap bab tombol sing bakal duweni potensi mengaruhi sampeyan lan duwe sawetara rencana bali, mung-in-cilik!


Akeh wong sing mung weruh bagian cilik saka kegiatan, supaya dheweke bisa ngajak aku "fokus" utawa "tetep dadi siji", aku ngerti yen saka point-of-view sing kurang, kesadaran bisnis lan misale pangertosan babagan proses pengambilan keputusan iku ndadekake pangertèn sing sampurna kanggo wong-wong mau - nanging aku ngerti akeh opsi, kesempatan lan potensial cara ing babagan aktivitas bisnis sing akeh banget lan interlocking; Aku duwe akeh kejelasan ing ngembangake konsep bisnisku.


Akeh kasil sing sukses teka saka tumindak sing intuitif banget, ora nggawe aku kanthi bener nanging aku mung kudu luwih suwe tinimbang aku salah kanggo sukses. Iku bener sing tumindak bisa nyebabake masalah, masalah menehi sampeyan pengalaman lan pengalaman ndadekake sukses (yen sampeyan ngrungokake iku).

Aku ora nate nampa sukses, malah nganti saiki aku ora setuju yen aku wis tekan paling dhuwur potensial, ing net worth utawa prestasi sakabehe - Aku ngira yen ing dina terakhir aku ing bumi aku bakal duwe "Cukup siji liyane tugas ".

Aku ora ngerti babagan nalika aku miwiti bisnis amarga aku ora kejawab babagan pengalaman 12 taun sing sepisanan babagan pengalaman kanak-kanak, ing ngendi wong sinau kemampuan interpersonal, sesambungan karo wong liya. Iki amarga aku urip ing gurun Afrika sisih lor 19Km njaba kutha pelabuhan cilik - nalika aku bali menyang UK ing taun-taun 12, iku wektu mbingungake sing nggawe aku kepengin sinau babagan cara urip lan urip. Iki nggawe aku sinau kanthi luwih cepet tinimbang klompok kanca-kanca sing aku cepet ngluwihi, sethithik babagan referensi amarga ora seneng karo apa sing dakkarepake lan pasrah!

Wiwit 1972 aku wis sinau buku 100 babagan kabeh aspek urip & bisnis, uga wiwit internet tenan njupuk ing 1998 Aku wis tetep peneliti berkomplikasi menyang cara donya lan ahli ing bangunan bisnis online. Aku tansah kepengin nyedhiyakake panemonku karo sapa wae sing butuh pitulung amarga aku ngerti saka pengalaman pisanan kepiye carane sepi lan angel kanggo nyoba sinau liwat trial-and-error, uga nyoba nggarap kabeh metu piyambak entuk akeh wektu lan bisa nyebabake nyawa.

"Aku pengin bantuan akeh wong bisa tekan potensial lengkap"

Aku kira ing jaba njaba, aku wis manggon kwalitas sing dhuwur ing rata-rata wiwit 20 pungkasan, lan aku kudu ngucapake matur nuwun - Aku wis mapan ing Monaco lan Cote d'Azur wiwit taun 2000 lan aku duwe akeh milyarder lan malah sawetara kanca milyarder. Aku uga duwe hubungan karo Royalti liwat kelompok lan asosiasi aku ndhukung sing menarik - plus aku duwe atusan hubungan apik karo wong biasa sing nyedhiyani layanan saben dina sing kudu kita gawekke, supaya kabeh sing penting.

"Aku percaya karo kekuwatan tawa lan duwe
minangka akeh fun lan kebebasan sing bisa. "


Asil karier bisnisku adoh "Carl Henry Global" ngendi aku ngelompokake aktivitasku ing ngisor dhasar utama 5; Finance, Real Estate (Properti), Internet (Online Marketing), Perusahaan lan Pribadi & Gaya urip - Nggunakake iki kanggo ngatur loro bisnis & pribadi kula. Aku nemokake mbiyantu kanggo duwe "kothak" iki supaya kabeh pikiranku lan perencanaan dadi. Waca liyane ing "About Us" page ...,


Wiwit 1998 aku wis nggunakake internet sedhih kanggo ngaktifake aktivitas bisnisku kanggo ngurangi ukuran struktural bisnisku. Iki nalika aku teka karo "CAD-Q" (Komunikasi, Otomasi, Penyebaran lan Kualifikasi) donya online minangka cara sing apik kanggo ngurangi akeh karya offline.


Sasaran karo Carl Henry Global yaiku nggawe konglomerat online sing bisa ndhukung lan nglakokaké pirang-pirang bisnis lan ndhukung industri apa wae kanthi cara migunakaké piranti lan software online sing bener. Aku wis krungu model iki disebut "integrasi vertikal", aku mung ngerti yen aku ora seneng gumantung ing partai 3rd kanggo kemajuanku.


Kita uga wis nggawe akeh lan akeh situs web komersial! Bentenane kunci antarane kita lan "perancang website" khas yaiku manawa kita ngerti manawa beda jinis bisnis offline lan kita ngrancang sistem bisnis online sing bakal nyedhiyakake ing donya nyata, nggawé brosur online sing ayu ora ana sing kepinteran banget - kita pengin kita "Sistem Bisnis Online" kanggo nindakake proyek karya lan mbantu sampeyan nggawe dhuwit nyambung!

Bekerja Kanthi Kita !!

Minangka diterangake, kita operate macem-macem bisnis sing nduweni lan mbukak proyek-proyek ing omah dhewe, nanging uga ana macem-macem jinis hubungan; iki bisa affiliate mitra, trainee, customer, partner, Joint Venture utawa kontraktor.

Hubungi kita ing alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng. kanggo ndeleng kepiye carane bisa bebarengan.

FacebookTwitterLinkedInPinterest

Kita Situs web Aman - Klik kanggo ndeleng SSL Certificate kita

Copyright © 2017 Carl Henry Global - Online Finance | Real Estate | Internet | Perusahaan | Gaya urip. Kabeh hak dilindhungi.
situs web: www.carlhenryglobal.com Hubungi: info@carlhenryglobal.com

Carl Henry Global sa. (Didhaptar ing Seychelles - Company No. 07816855) ing 117 Orion Mall Palm Street Victoria Mahe Seychelles. Carl Henry Global sa. lan liya-liyane Divisi operasional Carl Henry utawa perusahaan ora sah dening Panguwasa Conduct Financial saka UK utawa panguwasa pangaturan internasional liyane lan ora bisa menehi saran investasi. Ora ana barang ing situs web utawa dokumen sing bisa diundhuh iki dimaksudaké utawa kudu dijupuk dadi "promosi finansial" sajroning makna bagean 21 saka Layanan Keuangan lan Markets Act 2000 ing UK, utawa kudu dijupuk minangka undhangan, inducement utawa rekomendasi kanggo aktifitas investasi. Situs web iki mung kanggo tujuan pandhuan lan ora dimaksudaké kanggo utawa ora, minangka saran investasi utawa solicitation kanggo tuku, nyekel utawa ngedol sekuritas utawa instrumen finansial liyane. Ora ana Carl Henry Global sa. sawijining afiliasi utawa direktur, pejabat lan karyawan sing nduweni hak kasebut bakal nampi hukuman apa wae kanggo konsekwensi saka apa waé utawa tindakan sing dijupuk adhedhasar sembarang informasi ing situs web kasebut utawa dokumen sing diundhuh saka iku. Kita nyaranake yen sadurunge njupuk pancasan investasi sampeyan njupuk saran saka penasihat cocok. Kanggo informasi luwih lengkap hubungi info@carlhenryglobal.com

Dokumen iki diterbitake dening Carl Henry Global sa. ("CHG"), kanggo tujuan kesempatan partisipasi silihan. Ora ana wong sing sah lan diatur miturut UK Financial Services and Markets Act 2000 ("FSMA") wis ditampa kanggo nyetujoni isi situs web utawa Dokumen sing diundhuh saka situs kasebut. Punika kasedhiya ing Britania Raya kanthi basis minangka promosi financial sing dibebasake ing Financial Services and Markets Act 2000 (Promosi Keuangan) Ordo 2005 ("FPO") kanthi kabeneran digawe mung kanggo wong sing sah lan alami ing UK sing tiba ing pangecualian ing artikel 19 (profesional investasi) utawa artikel 49 (perusahaan lan asosiasi perusahaan sing dhuwur). Liyane khusus:

artikel 19 ditrapake kanggo wong-wong sing sah ing FSMA utawa dibebasake saka wewenang, èntitas pemerintah lan wong-wong sing nglakoni utawa dianggep nandur modal ing basis profesional (utawa direktur, pejabat utawa pegawe entitas kasebut manawa tanggung jawab kanggo investasi lan yen nyedhaki kuwi kapasitas); lan

artikel 49 sing ditrapake kanggo badan korporat, utawa ing grup sing nduweni, modal saham utawa net aset disebut (a) £ 5m utawa luwih utawa (b) £ 500,000 utawa liyane lan 20 utawa anggota liyane; èntitas sing ora gadhah perusahaan sing duwé aset bersih £ 5m utawa luwih; utawa amanah sing wis ana ing sasi 12 sadurunge ing sembarang wektu duwe awis lan investasi bruto luwih saka £ 10m (utawa direktur, pejabat utawa pegawe entitas kasebut manawa tanggung jawab kanggo investasi lan yen nyedhak kaya kapasitas);

Carl Henry Global sa. ora diatur dening Authority Conduct Financial, utawa dening regulator keuangan liyane ing UK utawa luar negeri. Peserta ora nduweni hak ngasilake keluhan karo Ombudsman Keuangan ing UK, utawa ing acara standar dening Carl Henry Global sa. kanggo pratelan miturut Skema Kompensasi Layanan Keuangan. Dokumen iki ora dibutuhake kanggo netepi standar kanggo mbentuk utawa isi kanggo Prospectus Compliant, kaya sing ditetepake kanggo tujuan kasebut Prospectus Regulations of the Financial Conduct Authority ("FCA"), minangka partisipasi ing penawaran sing dijelasake ing kene dibutuhake kanggo jumlah luwih saka € 100,000 saben investor.

Saben gawean wis digawe dening Carl Henry Global sa. kanggo kanthi tepat makili produk lan produk sing kita promosekake lan potensial. Sanajan industri pemasaran online minangka salah siji saka sawetara sing bisa sukses sukses banget kanthi investasi finansial sing cilik, ora ana jaminan yen sampeyan bakal entuk dhuwit nggunakake teknik lan gagasan ing situs web iki lan ing dokumen sing bisa diunduh. Conto ing bahan kasebut ora dianggep minangka janji utawa jaminan kanggo penghasilan. Prodhusèn potensial banget gumantung ing wong nggunakake produk, gagasan, lan teknik. Kita ora ngembangake kesempatan kaya iki minangka "entuk sugih".

Materi ing produk lan situs web kita bisa ngemot informasi sing kalebu utawa adhedhasar pernyataan sing arep diterusake ing sajroning makna saka 1995. Pernyataan ngarep-arep menehi pangarepan kita utawa prakiraan acara mangsa ngarep. Sampeyan bisa ngenali pernyataan iki kanthi nyatane yen dheweke ora nyaritakake kanthi bener marang fakta sejarah utawa saiki. Wong nggunakake tembung kayata "antisipasi," "ngira," "nyarepake," "project," "intend," "rencana," "pracaya," lan tembung liyane lan istilah makna sing padha ing gambaran asil potensial utawa kinerja finansial .

Kabeh pernyataan sing nyedhiyakake ing kene utawa ing salah sijine materi dodolan sing dituduhake kanggo nyebut pendapat kita babagan potensial penghasilan. Akeh faktor sing penting kanggo nemtokake asil sing nyata lan ora ana jaminan sing bakal entuk asil kaya conto sing dikutip, malah ora ana jaminan yen sampeyan bakal entuk asil saka gagasan lan teknik ing materi.

Saben claims digawe saka nyata pangentukan utawa conto asil nyata bisa diverifikasi marang request. Tingkat kesuksesan sampeyan ing ngasilake asil sing diklaim ing materi kita gumantung ing wektu sampeyan nyawisake kursus, gagasan lan teknik kasebut, keuangan, kawruh lan maneka warna skills. Awit faktor kasebut beda-beda saben individu, kita ora bisa njamin sukses utawa tingkat income. Kita ora tanggung jawab kanggo tindakan sampeyan. Kabeh gambar, bukti lan foto mung ditrapake kanggo ilustrasi.

Kita nggunakake cookie kanggo nambah situs web kita lan pengalaman nalika nggunakake. Cookie sing digunakake kanggo operasi penting situs iki wis disetel. Kanggo ngerteni luwih akeh babagan cookie sing kita gunakake lan carane mbusak, ndeleng kita privasi privasi.

Aku nampa cookie saka situs iki.
EU Cookie Directive plugin dening www.channeldigital.co.uk