Sampeyan pengin mbangun bisnis online?
Kita bisa mbantu ing sembarang industri!

FINANCE | REAL ESTATE | INTERNET | CORPORATE | LIFESTYLE

pIN Sampeyan

Carl-Henry-Grey-Suit-and-ChampaigneCarl-Henry-Grey-Suit-and-ChampaigneAku miwiti "bisnis" pisanan nalika umur 12 - ngirim koran esuk lan ing wayah sore dina 7 saben minggu, kapan wae bocah lanang liyane ora munggah, aku bakal njupuk kesempatan kanggo nggawe 2 utawa 3 babak kertas liyane!


"Bisnis" nomer loroku diwiwiti umur 13 wiwit ndandani lan adol motor lawas, moping lan skuter kanggo bocah lanang liyane sing bakal ditunggang menyang tanah pribadi kanggo nyenengake.


Aku uga gabung karo Kadet Angkatan Darat ngendi aku ngenteni dina 2 seminggu lan akeh akhir minggu; kita sinau kabeh babagan militer, marching, senjata, disiplin lan carane nampilake dhewe ing seragam kita. Iki mimpin kanggo tugas ing tentara reguler sawise ninggalake sekolah.


Sawise mangkat karo tentara aku duwe tugas, sing antara liya yaiku adol peralatan hifi lan stereo, yaiku nalika minat musik saya maju lan ndadékaké tugasku pisanan minangka DJ klub wengi. Ing wulan 4 kesempatan pertama DJing aku dadi DJ sing duwe tenaga kerja full time ing 1st Juli 1978 kanggo Coral Group ing disko paling anyar ing kutha, 3 wulan mengko aku miwiti bisnis kapindho nyewakake lampu disko mobile & peralatan swara lan nglakokake agensi DJ kanggo hotel lokal.


Mangkene aku miwiti ing bisnis lan wiwit saiki aku melu industri paling ora beda 39.


Wis pirang-pirang taun aku takon akeh "Hei Carl, apa sing digunakake kanggo golek urip?" Wangsulanku wis suwe saya ganti. Iki sebagian amarga durung ana jawaban sing gampang lan uga bakal suwe banget kanggo menehi wangsulan sing akurat (Klik kene kanggo ndeleng video sing nerangake kabeh). Aku mesthi motivasi supaya bisa cekap mandhiri, ngerteni lan ngontrol kabeh sing perlu kanggo mindhah maju tanpa gumantung marang wong liya supaya bisa sukses (utawa kegagalan).


Mbalik nalika miwiti, ing 1 Juli Juli 1978, aku wis ora siap-siap kanggo urip bisnis, aku mung duwe drive supaya bisa urip luwih apik lan kebebasan sing sabisa - aku durung nate kerja ing jaman penuh.


Merdika pancen regane, nanging sampeyan ora duwe kepastian babagan apa wae, sampeyan bisa nggawe khayalan khayalan yen sampeyan nindakake cukup suwe sing nggawe sampeyan cukup dhuwit kanggo entuk utawa terus - nanging kaya sing tau ngalami, apa wae sampeyan duwe bisa dijupuk utawa sirna ing wektu sing cendhak. Iki ora mesthi mungsuh utawa mungsuh sing dikenal. Bisa dadi prastawa nasional utawa internasional, para politisi nggawe ramalan babagan cara mbukak negara lan nasib ala sing ala. Kemungkinan kemungkinan ana ing ngendi wae, sampeyan kudu ngupayakake perkara-perkara utama sing bakal ngaruh sampeyan lan duwe sawetara rencana sing bakal tiba maneh!


Umume wong mung ndeleng bagean cilik ing kegiatanku, dadi luwih cenderung kanggo nyengkuyung "supaya fokus" utawa "kelet kanggo siji perkara", aku ngerti manawa saka sudut pandang winates, kurang kesadaran babagan bisnis lengkap lan rame-ngerti babagan proses nggawe keputusanku nggawe pangerten kanggo dheweke - nanging aku ngerti babagan akeh pilihan, kesempatan lan skenario potensial ing macem-macem kegiatan bisnis lan interlocking; Aku duwe kajelasan banget kanggo ngembangake konsep bisnisku.


Akeh asil sing sukses sing teka saka tumindak intuisi sing ora bener, iki ora nggawe aku bener-bener, nanging aku mung kudu luwih apik tinimbang aku salah sukses. Pancen tumindak bisa nyebabake masalah, masalah menehi sampeyan pengalaman lan pengalaman nyebabake sukses (yen sampeyan ngrungokake).

Wis ora sukses terus lan saiki durung nrima yen wis tekan pinunjul saka potensial paling dhuwur, saka segi net utawa prestasi sakabehe - Aku ngira manawa dina pungkasan ing bumi aku bakal duwe "Mung siji proyek liyane sing kudu dilakoni ”.

Aku rumangsa ora kepenak nalika miwiti bisnis amarga ora kejawab babagan taun-taun 12 taun pisanan pengalaman bocah cilik, ing ngendi siji sinau keterampilan interpersonal, sesambungan karo wong liya. ing sanjabane kutha plabuhan cilik - nalika bali menyang Inggris ing umur 19, iku wektu bingung banget nggawe aku semangat sinau babagan cara urip & urip. Iki nggawe aku sinau kanthi luwih cepet tinimbang klompok kanca sing luwih cepet, paling ora kanggo istilah referensiku amarga dheweke ora kasengsem karo perkara sing aku lan visa-versa!

Wiwit 1972 aku wis nyinaoni buku-buku 100 babagan kabeh aspek urip & bisnis, uga wiwit internet bener-bener njupuk ing 1998 aku tetep dadi peneliti komitmen kanggo cara jagad lan ahli kanggo mbangun bisnis online. Aku mesthi pengin nuduhake panemuan karo sapa wae sing mbutuhake pitulung amarga aku ngerti saka pengalaman sing sepisanan kepiye kesepian lan angel kanggo nyoba sinau kanthi nyoba-lan kesalahan, uga nyoba nggarap kabeh mung mbutuhake wektu akeh lan bisa ngancurake jiwa.

"Aku pengin mbantu akeh wong supaya bisa entuk potental"

Aku nganggep ing jagad njaba aku wis urip kanthi kualitas standar ndhuwur wiwit akhir taun 20, lan aku kudu matur nuwun banget - aku wis manggon ing Monaco lan Cote d'Azur wiwit taun 2000 lan aku duwe pirang-pirang jutawan. malah ana kanca sing miliarder. Aku uga duwe asosiasi karo Royalty liwat klompok lan asosiasi aku nyengkuyung sing narik kawigaten - ditambah uga aku duwe atusan hubungan seneng karo wong kerja sing biasa sing nyedhiyakake layanan saben dinane sing kudu ditindakake fungsine, dadi kanggo aku kabeh padha regane.

"Aku percaya kekuwatan ngguyu lan duwe
oke lan kabebasan sabisa. "


Asil saka karier bisnisku saiki yaiku "Carl Henry Global" ing ngendi aku nglumpukake kegiatanku ing judhul utama 5; Keuangan, Real Estate (Properti), Internet (Online Marketing), Corporate and Personal & Lifestyle - Aku nggunakake judhul iki kanggo ngatur bisnis lan urip. Aku rumangsa migunani yen duwe "kothak" iki supaya bisa dakpikirake lan ngrancang. Waca liyane babagan kaca "About Us" ...,


Wiwit 1998 aku wis nggunakake internet sabisa kanggo nglakokake kegiatan bisnis supaya bisa nyuda ukuran strukture bisnisku. Iki nalika teka "CAD-Q" (Komunikasi, Otomatis, Dissemination lan Kualifikasi) jagad online minangka cara sing apik kanggo nyilikake akeh karya offline.


Tujuanku karo Carl Henry Global yaiku nggawe konglomerat online sing bisa ndhukung lan mbukak macem-macem bisnis lan ndhukung industri apa wae kanthi nggunakake alat lan piranti lunak online sing bener. Aku wis krungu model iki disebut "integrasi vertikal", aku ngerti manawa ora seneng gumantung karo partai 3rd kanggo kemajuananku.


Kita uga wis nggawe akeh situs web komersial! Bentenane utama ing antarane kita lan "desainer situs web" sing khas yaiku kita ngerti macem-macem jinis bisnis offline lan kita ngrancang sistem bisnis online sing bakal bisa digunakake ing jagad nyata, nggawe brosur online sing apik ora dadi luwih narik kawigaten kanggo awake dhewe - pengin "Sistem Bisnis Online" nggawe proyek kerja lan nulungi sampeyan nggawe dhuwit kanthi online!

Bekerja Kanthi Kita !!

Minangka diterangno, kita ngetrapake macem-macem bisnis sing diduweni kanthi lengkap lan nglakokake proyek ing omah dhewe, nanging uga nampi macem-macem jinis hubungan; iki bisa dadi mitra afiliasi, pelatih, pelanggan, mitra, Joint Venture utawa kontraktor.

Hubungi kita ing alamat email iki lagi direksa saka spambots. Sampeyan kudu aktif JavaScript kanggo ndeleng. kanggo ndeleng kepiye carane bisa bebarengan.

FacebookTwitterLinkedInPinterest

Kita Situs web Aman - Klik kanggo ndeleng SSL Certificate kita

Copyright © 2017 Carl Henry Global - Online Finance | Real Estate | Internet | Perusahaan | Gaya urip. Kabeh hak dilindhungi.
situs web: www.carlhenryglobal.com Hubungi: info@carlhenryglobal.com

Saben gaweyan wis digawe dening Carl Henry Global "CHG" kanggo kanthi tepat makili produk lan produk sing kita promosekake lan potensimu. Sanajan industri marketing online minangka salah siji saka sawetara sing bisa nduweni sukses finansial gedhe kanthi investasi finansial sing cilik, ora ana jaminan yen sampeyan bakal entuk dhuwit nggunakake teknik lan gagasan ing situs web iki lan ing dokumen sing bisa diundhuh. Conto ing bahan kasebut ora bisa diinterpretasikake minangka janji utawa jaminan kanggo penghasilan. Prodhusèn potensial gumantung banget marang wong nggunakake produk, gagasan, lan teknik. Kita ora ngupaya kesempatan minangka iki minangka "rencana kaya".

Materi ing produk lan situs web kita bisa ngemot informasi sing kalebu utawa adhedhasar pernyataan sing arep diterusake ing sajroning makna saka 1995. Pernyataan ngarep-arep menehi pangarepan kita utawa prakiraan acara mangsa ngarep. Sampeyan bisa ngenali pernyataan iki kanthi nyatane yen dheweke ora nyaritakake kanthi bener marang fakta sejarah utawa saiki. Wong nggunakake tembung kayata "antisipasi," "ngira," "nyarepake," "project," "intend," "rencana," "pracaya," lan tembung liyane lan istilah makna sing padha ing gambaran asil potensial utawa kinerja finansial .

Kabeh pernyataan sing nyedhiyakake ing kene utawa ing salah sijine materi dodolan sing dituduhake kanggo nyebut pendapat kita babagan potensial penghasilan. Akeh faktor sing penting kanggo nemtokake asil sing nyata lan ora ana jaminan sing bakal entuk asil kaya conto sing dikutip, malah ora ana jaminan yen sampeyan bakal entuk asil saka gagasan lan teknik ing materi.

Saben claims digawe saka nyata pangentukan utawa conto asil nyata bisa diverifikasi marang request. Tingkat kesuksesan sampeyan ing ngasilake asil sing diklaim ing materi kita gumantung ing wektu sampeyan nyawisake kursus, gagasan lan teknik kasebut, keuangan, kawruh lan maneka warna skills. Awit faktor kasebut beda-beda saben individu, kita ora bisa njamin sukses utawa tingkat income. Kita ora tanggung jawab kanggo tindakan sampeyan. Kabeh gambar, bukti lan foto mung ditrapake kanggo ilustrasi.

Carl Henry Global "CHG" lan liya-liyane CHR operasi utawa perusahaan sing ora sah dening Panguwasa Conduct Financial saka UK utawa panguwasa pangaturan internasional liyane lan ora bisa menehi saran investasi. Ora ana barang ing situs web utawa dokumen sing bisa diundhuh iki dimaksudaké utawa kudu dijupuk dadi "promosi finansial" sajroning makna bagean 21 saka Layanan Keuangan lan Markets Act 2000 ing UK, utawa kudu dijupuk minangka undhangan, inducement utawa rekomendasi kanggo aktifitas investasi. Situs web iki mung kanggo tujuan pandhuan lan ora dimaksudaké kanggo utawa ora, minangka saran investasi utawa solicitation kanggo tuku, nyekel utawa ngedol sekuritas utawa instrumen finansial liyane. Ora ana CHG sawijining afiliasi utawa direktur, pejabat lan karyawan sing nduweni hak kasebut bakal nampi hukuman apa wae kanggo konsekwensi saka apa waé utawa tindakan sing dijupuk adhedhasar sembarang informasi ing situs web kasebut utawa dokumen sing diundhuh saka iku. Kita nyaranake yen sadurunge njupuk pancasan investasi sampeyan njupuk saran saka penasihat cocok. Kanggo informasi luwih lengkap hubungi info@carlhenryglobal.com

Dokumen iki diterbitake dening Carl Henry Global "CHG", kanggo tujuan kesempatan partisipasi silihan. Ora ana wong sing sah lan diatur miturut UK Financial Services and Markets Act 2000 ("FSMA") wis ditampa kanggo nyetujoni isi situs web utawa Dokumen sing diundhuh saka situs kasebut. Sampeyan kasedhiya ing Britania Raya kanthi basis minangka promosi finansial sing dibebasake ing Financial Services and Markets Act 2000 (Promosi Keuangan) Ordo 2005 ("FPO") kanthi kabeneran digawe kanggo wong-wong sing sah lan asli ing UK sing tiba ing pambubaran miturut artikel 19 (profesional investasi) utawa artikel 49 (perusahaan lan asosiasi perusahaan sing dhuwur) saka FPO. Liyane khusus:

artikel 19 ditrapake kanggo wong-wong sing sah ing FSMA utawa dibebasake saka wewenang, èntitas pemerintah lan wong-wong sing nglakoni utawa dianggep nandur modal ing basis profesional (utawa direktur, pejabat utawa pegawe entitas kasebut manawa tanggung jawab kanggo investasi lan yen nyedhaki kuwi kapasitas); lan

artikel 49 sing ditrapake kanggo badan korporat, utawa ing grup sing nduweni, modal saham utawa net aset disebut (a) £ 5m utawa luwih utawa (b) £ 500,000 utawa liyane lan 20 utawa anggota liyane; èntitas sing ora gadhah perusahaan sing duwé aset bersih £ 5m utawa luwih; utawa amanah sing wis ana ing sasi 12 sadurunge ing sembarang wektu duwe awis lan investasi bruto luwih saka £ 10m (utawa direktur, pejabat utawa pegawe entitas kasebut manawa tanggung jawab kanggo investasi lan yen nyedhak kaya kapasitas);

Carl Henry Global sa. ora diatur dening Authority Conduct Financial, utawa dening regulator keuangan liyane ing UK utawa luar negri. Peserta ora nduweni hak ngasilake keluhan karo Ombudsman Keuangan ing UK, utawa ing acara sing ditetepake dening CHG kanggo nglaim miturut Skema Kompensasi Layanan Keuangan. Dokumen iki ora dibutuhake kanggo netepi standar kanggo mbentuk utawa isi kanggo Prospectus Compliant, kaya sing ditetepake kanggo tujuan Prospectus Regulations of the Financial Conduct Authority ("FCA"), minangka partisipasi ing penawaran sing dijelasake ing kene dibutuhake kanggo jumlah luwih saka € 100,000 saben investor.

Kita nggunakake cookie kanggo nambah situs web kita lan pengalaman nalika nggunakake. Cookie sing digunakake kanggo operasi penting situs iki wis disetel. Kanggo ngerteni luwih akeh babagan cookie sing kita gunakake lan carane mbusak, ndeleng kita privasi privasi.

Aku nampa cookie saka situs iki.
EU Cookie Directive plugin dening www.channeldigital.co.uk