pIN Sampeyan

Carl-Henry-Internet-How-to-set-up-an-online-business_basic-sales-funnelCarl-Henry-Internet-How-to-set-up-an-online-business_basic-sales-funnelSitus web sampeyan kudu adol produk utawa layanan, kita nyebutake "sistem penjualan online" utawa "Sales Funnel". Gambar ing kene nuduhake struktur dhisikan dhasar (klik gambar kanggo ndownload PDF) sing bisa dirampung lan dibangun ing. Sampeyan kudu duwe sistem bisnis online kanggo sukses ing dinoCommerce dina iki, sampeyan kudu njupuk pendekatan profesional nggunakake model dodolan.

Ringkesan ringkes

SISTEM BISNIS ONLINE - Ana macem-macem cara kanggo nggabungake struktur online sing bakal kita bahas ing panggon liya. sampeyan duwe opsi 3; Njaluk wong nuduhake sampeyan carane nindakake, njaluk wong kanggo nindakake karo sampeyan utawa duwe wong nyetel kanggo sampeyan.

Wong - sampeyan kudu mikir babagan sapa pamirsa, topik apa sing bakal ditindakake yaiku (Niche), ana klompok gedhe sing kepengin mbayar dhuwit kanggo produk sampeyan? Salah sawijining faktor sing umum babagan produk utawa layanan yaiku yaiku ngatasi "masalah" utawa "butuh" kanggo pelanggan, tugas sampeyan yaiku kanggo ngerteni masalah iki utawa butuh lan menehi "solusi" (produk / layanan) Yen sampeyan wis mutusake, sawise nindakake riset sing dibutuhake, sampeyan kudu ngubungi klompok iki (Lalu lintas) lan nuntun menyang firstpage sampeyan (Kaca Landing utawa Optin Page).

LANDING / OPTIN PAGE - Iki minangka kontak pisanan sing bakal duwe karo calon pelanggan, sampeyan duwe wektu winates kanggo njupuk perhatian. Salah siji cara kanggo menehi wong informasi sing migunani lan / utawa terkenal ing wangun hadiah gratis, iki minangka pitulungan kanggo menehi alamat email (Iki penting).

GIFT GRATIS - Iki minangka prekara sing padha karo produk sampeyan, uga kudu menehi kesempatan kanggo calon pelanggan entuk asil langsung menyang solusi sing dikarepake. Ing hadiah gratis sampeyan uga bakal duwe katrangan babagan carane produk sampeyan ngrampungake masalah utawa kabutuhan lan link menyang kaca penjualan. Hadiah gratis sampeyan bisa dikirim kanthi langsung ing "Matur nuwun Kaca" utawa email otomatis.

OPTIN TO YOUR MAILING LIST - Sawise sampeyan nglebokake rincian menyang bentuk optin, sampeyan bakal nyelehake sistem otomatis sing bakal ngirim email kanthi informasi tambahan (Autoresponder) lan ngemot "Telpon kanggo Aksi" kanggo nyengkuyung dheweke kanggo ngunjungi kaca penjualan lan chack. metu penawaran sampeyan.

SALES PAGE - Iki bakal nerangake kepiye produk utawa layanan sampeyan nawakake mupangat kanggo pelanggan, sampeyan kudu nggawe iki kanggo nerangake "WIIFM" (Apa sing ana ing kene). Sampeyan kudu ndeleng produk liwat kabeh mripate pelanggan. Produk utawa akses menyang layanan sampeyan bakal langsung, amarga bisa dadi digital utawa sampeyan bakal menehi pandhuan ing langkah sabanjure kanthi email cepet yen iku produk utawa layanan offline.

PAYMENT - Sampeyan kudu duwe cara ngempalaken pembayaran online ing pangguna kayata PayPal utawa akun merchant saka bank.

FacebookTwitterLinkedInPinterest

Kita Situs web Aman - Klik kanggo ndeleng SSL Certificate kita

Copyright © 2017 Carl Henry Global - Online Finance | Real Estate | Internet | Perusahaan | Gaya urip. Kabeh hak dilindhungi.
situs web: www.carlhenryglobal.com Hubungi: info@carlhenryglobal.com

Saben gaweyan wis digawe dening Carl Henry Global "CHG" kanggo kanthi tepat makili produk lan produk sing kita promosekake lan potensimu. Sanajan industri marketing online minangka salah siji saka sawetara sing bisa nduweni sukses finansial gedhe kanthi investasi finansial sing cilik, ora ana jaminan yen sampeyan bakal entuk dhuwit nggunakake teknik lan gagasan ing situs web iki lan ing dokumen sing bisa diundhuh. Conto ing bahan kasebut ora bisa diinterpretasikake minangka janji utawa jaminan kanggo penghasilan. Prodhusèn potensial gumantung banget marang wong nggunakake produk, gagasan, lan teknik. Kita ora ngupaya kesempatan minangka iki minangka "rencana kaya".

Materi ing produk lan situs web kita bisa ngemot informasi sing kalebu utawa adhedhasar pernyataan sing arep diterusake ing sajroning makna saka 1995. Pernyataan ngarep-arep menehi pangarepan kita utawa prakiraan acara mangsa ngarep. Sampeyan bisa ngenali pernyataan iki kanthi nyatane yen dheweke ora nyaritakake kanthi bener marang fakta sejarah utawa saiki. Wong nggunakake tembung kayata "antisipasi," "ngira," "nyarepake," "project," "intend," "rencana," "pracaya," lan tembung liyane lan istilah makna sing padha ing gambaran asil potensial utawa kinerja finansial .

Kabeh pernyataan sing nyedhiyakake ing kene utawa ing salah sijine materi dodolan sing dituduhake kanggo nyebut pendapat kita babagan potensial penghasilan. Akeh faktor sing penting kanggo nemtokake asil sing nyata lan ora ana jaminan sing bakal entuk asil kaya conto sing dikutip, malah ora ana jaminan yen sampeyan bakal entuk asil saka gagasan lan teknik ing materi.

Saben claims digawe saka nyata pangentukan utawa conto asil nyata bisa diverifikasi marang request. Tingkat kesuksesan sampeyan ing ngasilake asil sing diklaim ing materi kita gumantung ing wektu sampeyan nyawisake kursus, gagasan lan teknik kasebut, keuangan, kawruh lan maneka warna skills. Awit faktor kasebut beda-beda saben individu, kita ora bisa njamin sukses utawa tingkat income. Kita ora tanggung jawab kanggo tindakan sampeyan. Kabeh gambar, bukti lan foto mung ditrapake kanggo ilustrasi.

Carl Henry Global "CHG" lan liya-liyane CHR operasi utawa perusahaan sing ora sah dening Panguwasa Conduct Financial saka UK utawa panguwasa pangaturan internasional liyane lan ora bisa menehi saran investasi. Ora ana barang ing situs web utawa dokumen sing bisa diundhuh iki dimaksudaké utawa kudu dijupuk dadi "promosi finansial" sajroning makna bagean 21 saka Layanan Keuangan lan Markets Act 2000 ing UK, utawa kudu dijupuk minangka undhangan, inducement utawa rekomendasi kanggo aktifitas investasi. Situs web iki mung kanggo tujuan pandhuan lan ora dimaksudaké kanggo utawa ora, minangka saran investasi utawa solicitation kanggo tuku, nyekel utawa ngedol sekuritas utawa instrumen finansial liyane. Ora ana CHG sawijining afiliasi utawa direktur, pejabat lan karyawan sing nduweni hak kasebut bakal nampi hukuman apa wae kanggo konsekwensi saka apa waé utawa tindakan sing dijupuk adhedhasar sembarang informasi ing situs web kasebut utawa dokumen sing diundhuh saka iku. Kita nyaranake yen sadurunge njupuk pancasan investasi sampeyan njupuk saran saka penasihat cocok. Kanggo informasi luwih lengkap hubungi info@carlhenryglobal.com

Dokumen iki diterbitake dening Carl Henry Global "CHG", kanggo tujuan kesempatan partisipasi silihan. Ora ana wong sing sah lan diatur miturut UK Financial Services and Markets Act 2000 ("FSMA") wis ditampa kanggo nyetujoni isi situs web utawa Dokumen sing diundhuh saka situs kasebut. Sampeyan kasedhiya ing Britania Raya kanthi basis minangka promosi finansial sing dibebasake ing Financial Services and Markets Act 2000 (Promosi Keuangan) Ordo 2005 ("FPO") kanthi kabeneran digawe kanggo wong-wong sing sah lan asli ing UK sing tiba ing pambubaran miturut artikel 19 (profesional investasi) utawa artikel 49 (perusahaan lan asosiasi perusahaan sing dhuwur) saka FPO. Liyane khusus:

artikel 19 ditrapake kanggo wong-wong sing sah ing FSMA utawa dibebasake saka wewenang, èntitas pemerintah lan wong-wong sing nglakoni utawa dianggep nandur modal ing basis profesional (utawa direktur, pejabat utawa pegawe entitas kasebut manawa tanggung jawab kanggo investasi lan yen nyedhaki kuwi kapasitas); lan

artikel 49 sing ditrapake kanggo badan korporat, utawa ing grup sing nduweni, modal saham utawa net aset disebut (a) £ 5m utawa luwih utawa (b) £ 500,000 utawa liyane lan 20 utawa anggota liyane; èntitas sing ora gadhah perusahaan sing duwé aset bersih £ 5m utawa luwih; utawa amanah sing wis ana ing sasi 12 sadurunge ing sembarang wektu duwe awis lan investasi bruto luwih saka £ 10m (utawa direktur, pejabat utawa pegawe entitas kasebut manawa tanggung jawab kanggo investasi lan yen nyedhak kaya kapasitas);

Carl Henry Global sa. ora diatur dening Authority Conduct Financial, utawa dening regulator keuangan liyane ing UK utawa luar negri. Peserta ora nduweni hak ngasilake keluhan karo Ombudsman Keuangan ing UK, utawa ing acara sing ditetepake dening CHG kanggo nglaim miturut Skema Kompensasi Layanan Keuangan. Dokumen iki ora dibutuhake kanggo netepi standar kanggo mbentuk utawa isi kanggo Prospectus Compliant, kaya sing ditetepake kanggo tujuan Prospectus Regulations of the Financial Conduct Authority ("FCA"), minangka partisipasi ing penawaran sing dijelasake ing kene dibutuhake kanggo jumlah luwih saka € 100,000 saben investor.

Kita nggunakake cookie kanggo nambah situs web kita lan pengalaman nalika nggunakake. Cookie sing digunakake kanggo operasi penting situs iki wis disetel. Kanggo ngerteni luwih akeh babagan cookie sing kita gunakake lan carane mbusak, ndeleng kita privasi privasi.

Aku nampa cookie saka situs iki.
EU Cookie Directive plugin dening www.channeldigital.co.uk