Ulah rék ngawangun hiji bisnis online?
Bisa ngabantu anjeun dina industri sagala!

ngabiayaan | PERUMAHAN | Internét | perusahaan | gaya hirup

tiket anyar

FacebookTwitterLinkedInPinterest

Kami nu Website aman - Klik ningali bijil SSL kami

Copyright © 2017 Carl Henry Global - Keuangan Online | Tanah Saréal | Internét | perusahaan | Otong. Sadaya hak disimpen.
website: www.carlhenryglobal.com kontak: info@carlhenryglobal.com

Carl Henry Global "CHG" jeung sagala CHG operasi division atawa parusahaan anu moal otorisasi ku Laku Financial Otoritas tina UK atawa otoritas pangaturan finansial internasional sejen tur teu bisa jeung teu nawiskeun nasihat investasi. Euweuh anu dikandung dina ramatloka ieu atawa dokumén diundeur dimaksudkeun janten atawa kudu dilaksanakeun mun janten "promotion finansial" dina harti bagian 21 tina Layanan Financial sarta Pasar Act 2000 di Inggris, atawa kudu dilaksanakeun minangka uleman, inducement atawa rekomendasi kalibet dina kagiatan investasi. ramatloka ieu keur kaperluan informational wungkul tur teu dimaksudkeun pikeun, atawa teu dinya, mangrupakeun nasihat investasi atawa solicitation mésér, tahan atawa ngajual jaminan atawa instrumen finansial lianna. taya CHG affiliates na atanapi direksi masing-masing, perwira jeung karyawan bakal nampa liability wae sama sekali kanggo konsékuansi tina sagala reliance kana atanapi tindakan dibawa dumasar kana salah sahiji katerangan dina ramatloka ieu atawa dokumén diundeur ti eta. Kami ngarékoméndasikeun yen saencan nyandak sagala kaputusan investasi Anjeun butuh nasehat ti hiji panaséhat luyu. Kanggo inpo nu leuwih lengkep kontak info@carlhenryglobal.com

Dokumén ieu dikaluarkeun ku Carl Henry Global "CHG", keur kaperluan kasempetan partisipasi injeuman. Taya baé nu geus otorisasi tur diatur dina UK Layanan Financial sarta Pasar Act 2000 ( "FSMA") geus dipenta pikeun approve eusi Website atawa Dokumén diundeur ti eta. Ieu aya di Britania Raya dina dasar yén éta téh mangrupa promotion finansial dibebaskeun handapeun Layanan Financial sarta Pasar Act 2000 (Promosi Financial) Orde 2005 (nu "FPO") ku kahadéan tina eta keur dilakukeun solely ka jalma légal jeung alam di Inggris anu tumiba dina exemptions handapeun artikel 19 (professional investasi) atawa artikel 49 (tinggi pausahaan patut net na asosiasi) tina FPO. Leuwih husus:

artikel 19 manglaku ka jalma anu keur otorisasi handapeun FSMA atanapi dibebaskeun tina otorisasina, badan wewenang jeung jalma anu ngalakukeun atawa anu diperkirakeun investasi dina dasar profésional (atawa sutradara, patugas atawa pagawe di mana entitas misalna lamun jawab Investasi sarta lamun ditilik dina misalna kapasitas); jeung

artikel 49 manglaku ka awak perusahaan sorangan ngabogaan, atawa dina grup kalawan hiji nu boga, called- up ibukota dibagikeun atawa aset net (a) £ 5m atawa leuwih atawa (b) £ 500,000 atawa leuwih tur 20 atawa leuwih anggota; badan unincorporated ngabogaan aset net £ 5m atawa leuwih; atanapi trusts nu gaduh di 12 bulan ti harita iraha wae tadi tunai kotor tur Investasi di ngalobaan £ 10m (atawa sutradara, patugas atawa pagawe di mana entitas misalna lamun jawab Investasi sarta lamun ditilik dina kapasitas misalna);

Carl Henry Global sa. teu diatur ku Otoritas Laku Financial, atawa ku naon regulator finansial sejenna di Inggris atanapi luar negeri. Pamilon teu dijudulan pikeun ngangkat keluhan jeung Ombudsman Financial di Inggris, atawa dina acara di hiji standar ku CHG ngaku handapeun Layanan Financial Compensation skéma. Dokumén ieu henteu diperlukeun sasuai jeung standar saperti pikeun ngabentuk atawa eusi pikeun prospectus patuh, sakumaha didefinisikeun pikeun tujuan tina Aturan prospectus tina UK Laku Financial Otoritas ( "FCA"), sakumaha partisipasi dina tawaran dijelaskeun di dieu anu diperlukeun janten dina jumlah dina kaleuwihan € 100,000 per investor.

Urang make cookies pikeun ngaronjatkeun ramatloka urang jeung pangalaman anjeun nalika ngagunakeun eta. Cookies dipaké pikeun operasi penting loka ieu geus aya nu ngatur. Pikeun neangan nu leuwih ngeunaan cookies kami nganggo na kumaha ngahapus aranjeunna, tingali urang kabijakan privasi.

Kuring nampa cookies ti loka ieu.
EU cookie diréktif plugin ku www.channeldigital.co.uk